آشنایی اولیه بورس و روش های سرمایه گذاری در آن
بورس اوراق بهادار (tse) به عنوان بازاری برای فروش و فروش کالاها و اوراق بهادار شناخته شده است. تاریخ تأسیس اولین بورس به اواخر قرن چهاردهم و ابتدای قرن پانزدهم در کشورهای جزایر خواهد رسید اما بورس کالا از دو قرن پیش به شکل کاملی گردآوری شده است.
امروزه بسیاری از مبادلات بصورت الکترونیکی از طریق رایانه و امکان انجام معاملات منصفانه و بدون حضور اعضای در سالن تجارت انجام شده است.
با بورس کالا بیشتر آأشنا شوید:
بازاری که در آن خرید و فروش کالاهای خاصی صورت می گیرد و دائماً فعال است به نام بورس کالا. در بورس کالا معمولاً مواد اولیه و مواد اولیه مورد معامله قرار می گیرند. هر بورس کالایی را با نام کالایی که با آن سروکار دارد نامگذاری می کند. به عنوان مثال ، بورس نفت و بورس کالا.
صرافی بورس کالا در برابر بورس کالا تعریف می شود و آنچه در زمینه 1 - فلزات و مواد معدنی (مواد معدنی) 2 - انرژی و 3 - محصولات کشاورزی در نظر گرفته می شود ، بورس کالا محسوب می شود.
مکانی که در آن سهام شرکت های تولید کننده خدمات مختلف و سرمایه گذاری و خرید و فروش وجود دارد ، بورس سهام ، نام بورس سهام ، بازار سهام است ، اما نام رسمی آن "بورس اوراق بهادار" است.
به همین دلیل است که آن را بورس اوراق بهادار می نامند ، جایی که اوراق بهادار ، که همان برگه سهام هستند ، معامله می شود ، "سالن معاملات محل" محل فعالیت آن است. "
با مراجعه به سالن های بورس کالا می توانیم با نحوه معرفی بورس کالا آشنا شویم و سپس با مراجعه به شرکت های کارگزاری مختلف ، درخواست خرید شرکت تکمیل و در پایان سال مالی متناسب با حجم سهام خریداری شده است. این سود بالاتر از سود بانکی است ، بنابراین بهتر است برای بدست آوردن سود بانکی پول خریداری کنید و برای سود بیشتر اوراق بهادار خریداری کنید.
بورس چه منفعتی برای جامعه خواهد داشت:
با کنترل نقدینگی در جامعه ، بورس سهام فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاران با سرمایه اندک ایجاد می کند و باعث توزیع عادلانه ثروت می شود. مزایای بورس سهام برای جامعه عبارتند از:
رشد تولید ناخالص داخلی و مهار تورم در استفاده از مقیاس های خرد - خرد و خرد برای هدایت صندوق های سرگردان باعث رشد صنعتی می شود.
چند دلیل برای شروع سرمایه گذاری در بورس:
- آموزش عالی نسبت به سایر بازارها
- شفافیت بازار بورس نسبت به بقیه بازارها
- قابلیت نقدشوندگی بالا نسبت به بازارهای مشابه
- کمک به تولید ملی با سرمایه گذاری در شرکت های ایرانی
- دستورالعمل در دسترس بودن ابزارهای سرمایه گذاری نسبت به ارزش سرمایه مشتریان